Locatie Finale Miss Latina Benelux 2019

 

Miss Latina Benelux heeft gekozen om de Finale te houden in de Top Locatie  Villa Thalia, Rotterdam

 

Club Villa Thalia

Villa Thalia gevestigd in het statige pand van de voormalige bioscoop Thalia aan de Kruiskade, is de grootste en bekendste evenementenlocatie in het centrum van Rotterdam. Het (film)verleden loopt als een rode draad door Villa Thalia, waar luxe en stijl de boventoon voeren. Bij Villa Thalia kun je uit eten, dansen, relaxen van een drankje genieten en mensen ontmoeten in een chique ambiance.

Event venue

Dé evenementenlocatie van Nederland; Villa Thalia leent zich uitstekend voor uiteenlopende events. Door middel van de amfitheater opstelling heeft het publiek vanuit de hele zaal goed zicht op het podium. De befaamde en gewilde frontrow is ook in Villa Thalia mogelijk. De zitplaatsen zijn verdeeld door middel van rangen. Ook gastronomisch voorzien wij gasten, op welke rang dan ook, van alle gemakken.

Het weekend vieren met een comedyshow, meezingfestijn of modeshow? Bij Villa Thalia is het allemaal mogelijk! Neem voor een actueel overzicht van de events in Villa Thalia een kijkje in ons programma.

Villa Thalia beschikt ook over een uitschuifbare catwalk. Deze catwalk wordt in zijn geheel of voor de helft ingezet. Door de catwalk na de show in te schuiven is er voldoende ruimte voor een goede afterparty. Op het podium bevindt zich een steigerconstructie waar modellen, dansers en acrobaten ook kunnen schitteren. In de zaal bevinden zich nog drie kleine podia, ook inzetbaar.

Villa Thalia beschikt over een 360 graden projectiescherm. Inzet van dit projectiescherm geeft een show extra beleving. Naast onze contentbibliotheek kunt worden er ook custom made beelden vertoond op het projectiescherm.

 

 

 

Contact

CLUB VILLA THALIA
KRUISKADE 31
3012 EE ROTTERDAM

Telefoon:
Voor managementzaken: 06-82613606 (Dyon)
Voor Special Treatment: 06-11724646

E-mail: 
klachten@sfeerhoreca.nl (klachten)
specialtreatment@sfeerhoreca.nl (Special Treatment)
verlorenvoorwerpen@sfeerhoreca.nl (verloren voorwerpen, of gebruik onderstaand formulier)

Openingstijden Club Villa Thalia:
Elke donderdag, vrijdag en zaterdag open vanaf 23:00 uur. Op overige dagen is Villa Thalia beschikbaar als event venue. Kijk voor de actuele openingstijden, ook doordeweeks, naar de agenda.